one hit wonder tactiek roulette

Het klinkt erg risicovol en dan is het ook vaak niet verstandig maar we gaan het hebben over de One hit wonder strategie. Je zet namelijk in op een vast getal. Let daar wel op dat we het niet hebben over een een vaste enkelvoudige keuze maar echt op één enkel getal. De term one hit wonder komt uit de muziekindustrie en heeft te maken dat er heel veel artiesten zijn die maar een keer een top hit hebben gemaakt (eendagsvlieg) en die positie nooit meer evenaren omdat aan de top komen makkelijker is dan er te blijven. Wanneer je dit verplaatst naar de roulette tafel dan zal je wel denken, het getal moet een keer goed vallen en daar wacht je dus altijd op. Is het je uiteindelijk gelukt om met een enkelvoud getal te winnen en je behoudt deze tactiek, kies dan wel een ander getal.

Kies je favoriete nummer

Om een vast nummer te kiezen en deze strategie aan te houden moet je achterhalen welk getal al geruime tijd niet is gevallen. Dit getal wordt daarom interessant en je zal aan blijven houden om op dit getal in te gaan zetten. Om deze strategie te kunnen hanteren heb je wel veel geduld nodig en een goede voorbereiding om deze strategie te hanteren. Je denkt dat deze tactiek niet vaak voorkomt maar daar verkijk je je in. Er zijn heel veel spelers die fan zijn van deze strategie maar er is ook een heel groot gedeelte die deze strategie vermijdt. De reden dat deze tactiek zo populair is komt omdat je direct 35 tegen 1 wordt uitbetaald. Je pakt een hele mooie winst als je het juiste getal hebt.

Voorbeeld van de one hit wonder tactiek

Het is eigenlijk een makkelijke strategie maar snap je het nog niet helemaal hoe het in zijn werk gaat leggen wij het uit aan de hand van een voorbeeld. Je gaat aan een roulette tafel zitten en het eerste wat je doet is de statistieken observeren. Je kan dan twee mogelijkheden doen, de een is om nog even toe te kijken en de andere mogelijkheid is om wat kleine bedragen in te zetten op enkelvoudige vakken. Nadat je al enige tijd aan de roulette tafel hebt gezeten en het allemaal hebt geobserveerd valt het je op dat getal 22 al enige tijd niet is gevallen. Dit wordt dus jou getal en vanaf nu moet je geduld hebben wanneer jij elke keer op 22 gaat inzetten.

De One Hit Wonder strategie neemt veel tijd in beslag

Hierboven hebben wij de One Hit Wonder al uitgelegd, ondanks dat de strategie heel gemakkelijk is neemt het wel een hoop tijd in beslag. Wanneer je de beschikking hebt over een hoge bankroll dan zou je ook met hoge inzetten kunnen spelen. Een heel eenvoudig voorbeeld is dat wanneer je met fiches van €5,- speelt dan zijn je winsten en verliezen ook vijf maal zo groot. De vele ‘grote’ bonussen die je kan ontvangen van online casino’s is dit een heel aantrekkelijk systeem om toe te passen.